Toyota Corolla 1.3 XLi

Ja, som overskriften hentyder til, saa er vi blevet bil ejere. Tusind tak til Iver fordi han gad bruge tid paa at finde den helt rigtige bil til os, hvis alle havde saadan en supermand til at finde en bil med, saa ville verden blive et bedre sted :)

Dette er ogsaa det foerste indlaeg paa dansk, da jeg gerne vil have at alle kan foelge med i hvad her foregaar. Jeg skal lige se om det er noget jeg gider, hovedaarsagen til det er at dem i vores familie som ikke laeser engelsk ikke skal snydes, saa maaske det bliver et kompromis omkring det skal vaere dansk naar det er relateret til ting jeg vil dele med dem, og engelsk naar det er ting jeg vil dele med resten af verden. Hvem ved, mon ikke jeg brygger et lille site omkring vores lille, soon-to-be familie, saa jeg kan adskille det lidt, da jeg jo godt kan lide at skrive lidt om hardware og alle mulige andre noerdede ting som resten af min familie noedvendigvis ikke interessere sig for :)

Her er lige et par billeder af vores Toyota Corolla 1.3 XLi Station-car fra 1995.

Short recap in english: got a new car, thrilled about it, thanks to my dad for finding and buying it. Considering to go danish with the blog still, unless i buy a domain name for our small family and use that for family related stuff and this blog for personal stuff :)

5 Responses to Toyota Corolla 1.3 XLi